Health Support Programs ondersteunt en stimuleert de samenwerking tussen reguliere en complementaire, ofwel alternatieve en integrale geneeskunde. Samen met onze participanten uit verschillende zorgsectoren voorziet Health Support Programs haar cliënten van professionele diagnostiek, zorg en voorlichting. Hierdoor wordt er uiteindelijk zorg op maat gecreëerd, waardoor er meer kans is op een hoger genezings- en herstel percentage van uw patiënt.

Health Support Programs biedt de mogelijkheid aan zorgprofessionals om met specifieke diagnostische analysemogelijkheden de patiënt/cliënt sneller, nauwkeuriger en vriendelijker te testen.

Health Support Programs presenteert hoog kwalitatieve point of care testen en draagt bij aan het optimaliseren van de gezondheid en levenskwaliteit door het aanbieden van professionele Health Support Producten.

Health Support Programs Zakelijk is een programma wat specifiek gericht is op het uitvoeren van een LifeStyle Analyse. Speciaal voor de sporter, de sportclub, sportopleiding, pilotenopleiding, politie en defensie kan de LifeStyle Analyse uitgebreid worden met het opsporen van voedingsintoleranties, het inzetten van een specifiek dieet en supplementen, het voorkomen en behandelen van acute en chronische sportblessures.