Deze site biedt u diverse informatie met betrekking tot de normen voor het samenstellen, produceren en de uiteindelijke werkingsmogelijkheid van supplementen. Daarnaast kunt u de Naturo Health Service Premium Supplementen in de winkel bestellen. Voordat u supplementen via Naturo Health Service bestelt, adviseren wij u om contact op te nemen met een of uw behandelaar. Zij kunnen u goed begeleiden en eventueel uw vragen beantwoorden. U kunt bij twijfel contact met ons opnemen. Lees ook altijd onze Algemene Voorwaarden. Aanvinken van de Algemene Voorwaarden is noodzakelijk voor het afronden van iedere bestelling.

Naturo Health Service adviseert en draagt verder geen verantwoording.

De couponcode                                                      Coupon
Er is een mogelijkheid voor u als consument om een couponcode te gebruiken bij het afronden van uw bestelling in de winkel. 
De couponcode wordt verstrekt door een behandelaar die aangesloten is bij Naturo Health Service.


Het voordeel van een couponcode;
Uw behandelaar is op de hoogte van uw gebruik van supplementen.
Uw behandelaar kan u zodoende intensiever begeleiden en adviseren.
Vragen kunnen na toestemming met uw behandelaar besproken worden.
Mogelijkheid om via uw behandelaar korting te krijgen op producten uit de winkel
.

U kunt natuurlijk ook zonder couponcode bestellen! Button registreer_01
U heeft de keuze om als gast rechtstreeks naar de winkel te gaan of een account aan te maken. Het voordeel van registreren is dat u uw bestelling kunt volgen en bij een terugkerende of nieuwe bestelling sneller kunt afrekenen. Bij het eerstvolgend bezoek kunt u dan via de menubutton ‘Mijn account’  inloggen alvorens naar de winkel te gaan.

inloggen

Het Team van Naturo Health Service heet u hartelijk welkom en wenst u veel bezoekplezier op onze site  www.naturohealthservice.com