Verzending

  • De levering van de producten vindt plaats na ontvangst van de betaling. Alle artikelen van uw order worden met zorg verzamelt via desbetreffende
  • hoofdleveranciers en samengevoegd tot uw uiteindelijke bestelling compleet is. Mocht een artikel niet op voorraad zijn bij de hoofdleverancier, dan krijgt u -hierover zo spoedig mogelijk bericht.
  • Voor bestelling tot  € 200,- in Nederland en in de tabel vernoemde landen worden diverse modules verzendkosten gerekend.
  • Bestellingen boven € 200,- worden gratis verzonden door heel Nederland en in de tabel vernoemde landen.

 

Regio Bedrag                Bestelling                              Verzendkosten
Nederland Tot                         €  200,00

€   6,95

Nederland Vanaf                     €  200,00

Gratis

België, Luxemburg Duitsland, Frankrijk Italië, Denemarken Tot                          €  200,00

€ 13,00

België, Luxemburg Duitsland, Frankrijk, Italië, Denemarken Vanaf                      €  200,00

Gratis

 

Levertijd
Zodra uw bestelling en betaling bij ons binnen is, gaat Naturo Health Service over tot de verwerking van uw order. Omdat elke bestelling individueel is en met zorg wordt samengesteld, rekenen we voor de levering van uw order 2 tot 5 dagen vanaf de dag dat u de bestelling geplaatst heeft. De exclusiviteit van dit leveringstermijn heeft zijn waarborg in het rechtstreeks bestellen van uw producten bij de desbetreffende leverancier en niet via de groothandels e.d. Dit is het Naturo Health Service Premium Beleid, om u de beste en meest optimale kwaliteit te kunnen leveren. Zie voor meer informatie Leveranciers.

Retour
Neemt u eerst(!) contact met ons op voordat u artikelen gaat terugzenden. Er is geen ruil- of retourrecht van producten met een houdbaarheidsdatum. Het retourbeleid welke gehanteerd wordt door Naturo Health Service kunt u lezen in onze Algemene Voorwaarden.

Bekijk hier onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden.