International Centre for Naturopathic Health Service adviseert voor het gebruik van een natuurgeneeskundig- of voedingssupplement altijd te overleggen met een natuurgeneeskundig arts of therapeut.

* Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden.

*International Centre for Naturopathic Health Service is een adviesorgaan. Ze ondersteunt in advies en samenwerking. Verder draagt ze geen verantwoordelijkheden.

*International Centre for Naturopathic Health Service neemt geen enkele verantwoordelijkheid over de toegekende GMP/HACCP licenties aan fabrikanten en bedrijven.

*International Centre for Naturopathic Health Service neemt geen verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor het openbaar maken van gezondheidsclaims door samenwerkende Premium firma’s en leveranciers.

*International Centre for Naturopathic Health Service neemt geen verantwoordelijkheid en is niet aansprakelijk voor het gebruik van CNHS Premium natuurlijke supplementen en de eventuele reacties hierop. Deze verantwoording ligt te allen tijde bij de consument/gebruiker.

Lees ook onze Algemene Verkoop -en Leveringsvoorwaarden