Genomicals GluZym 90

 69,95

UITVERKOCHT! Het laboratorium waar wij mee samenwerken is gefuseerd. Zij hebben nu helaas geen zeggenschap meer over het aannemen van orders. Omdat het samenstellen en bereiden van GluZym zeer specifiek is, zijn we nog druk bezig met het zoeken naar een ander en tevens evenzo professioneel laboratorium. Onze ecxcuses.
Alternatief: Genomicals® DPP4Zym

Genomicals® GluZym Enzym probiotica complex  bevat maar liefst 1 miljard bio-actieve micro-organismen, 30 verschillende enzymen en polysachariden. Versterkt met 5 probiotica stammen.

GluZym bevat uitsluitend maagzuurbestendige enzymen en bacteriën.
Artikelnaam: Genomicals® GluZym
Artikelnummer: D56290 

Z-indexnummer: 16536002
Vorm: capsule
Hoeveelheid: 90 capsules
Verpakking: fles 200cc

Genomicals® GluZym heeft bewezen enzymactiviteit en enzymeffectiviteit onderzocht door TNO Zeist.
Genomicals® GluZym is geproduceerd en gekeurd volgens de FDA U.S.A – GMP en NSF (sport)norm.

Uitverkocht

Product Description

 

UITVERKOCHT! Vanaf maart 2019 is Genomicals® GluZym (voorlopig) niet meer leverbaar. Het laboratorium in Amerika waar wij mee samenwerken is heden gefuseerd. Dit betekent dat zij nu helaas geen zeggenschap meer heeft over het aannemen en verwerken van orders en opdrachten. Omdat het samenstellen en bereiden van Genomicals® GluZym zeer specifiek is, zijn we nog druk bezig met het zoeken naar een ander en tevens evenzo professioneel laboratorium. In Europa hebben ze niet de kennis en mogelijkheid om GluZym te ontwikkelen. We zullen vanaf maart 2019 een enzymcomplex van een andere firma leveren, welke zoveel mogelijk overeenkomt met Genomicals® GluZym. Wij werken al jaren samen met deze firma en leveren diverse andere professionele enzymsupplementen, met grote tevredenheid. Het vervangend enzymcomplex zal geleverd worden onder de naam Genomicals® DPP4Zym.  
Alternatief: Genomicals® DPP4Zym

Genomicals® GluZym Enzym probiotica complex  bevat maar liefst 1 miljard bio-actieve micro-organismen, 30 verschillende enzymen en polysachariden. Versterkt met 5 probiotica stammen.

Samenstelling per 1 capsule:
Enzymen mix – 478 mg:
Protease/peptidase blend 54.182 HUT
Exo/endo proteolytic proteases 10.000 U
Exo/endo proteolytic proteases 12,8 AP
Acid stable protease 22,7 SAP
DPP IV peptidase 750 DPP IV
Aminopeptidase 10 mg
Lysozyme (kipeiwit) 2 mg
Catalase 150 CatU
Beta-glucans β1,3/β1,6 60 mg
Transglucosidase (soja)** 60 mg
Glucoamylase (acid maltase) 4,555 AGU
Amylase 2590,9 DU
Lactase 954,5 ALU
Lipase 1227,2 FIP
Xylanase 2250 XU
Xylanase 40 IsoU
Glucose oxidase 5 GOU
Invertase 181,8 SU
Alpha Galactosidase 68,2 GalU
Cellulase 1100 CU
Hemicellulase 3035 HCU
Beta-glucanase 30 IsoU
Beta-glucanase 40 BGU
Phytase 7,5 FTU
Pectinase 3 e-PGU
Probiotica Mix – 7  mg:                  1 miljard c.f.u.
Bifidobacterium infantis   150.000.000 c.f.u.
Lactobacillus rhamnosus   225.000.000 c.f.u.
Lactobacillus casei (Elafin)   400.000.000 c.f.u.
Lactoccocus lactis  (Elafin)   150.000.000 c.f.u.
Lactobacillus acidophilus     75.000.000 c.f.u.

Overige ingrediënten:
Rijstzemelen, calcium carbonaat (compound), plantaardige cellulose, water. Netto inhoud 65.1 gr/e

**Transglucosidase is niet specifiek getest op de aanwezigheid van fyto-oestrogenen. Elke aanwezigheid van soja is een spoor van de upstream-productie. Ook al zou het fyto-oestrogenen bevatten, de hoeveelheid heeft geen fysiologisch betekenis in deze formuleringen.

Dosering:
Aanbevolen: 1 tot 3 maal per dag 1 capsule, bij voorkeur in te nemen net voor de maaltijd. De maximale dagdosering is 6 capsules, tenzij anders geadviseerd door een arts of therapeut. Niet gebruiken bij kinderen tot 4 jaar. Vegetarische capsule.
Advies: ondersteunen met een gluten-, tarwe- en zuivelvrij dieet. Vermijdt stress en beweeg regelmatig.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.Aanbevolen dosering niet overschrijden tenzij anders geadviseerd.Niet gebruiken wanneer de verzegeling is verwijderd.Koel en droog bewaren.

Opname:
Beta glucaan versterkt de opname en werking van het DPP-IV Enzym.

Interacties:
Andere interacties met geneesmiddelen en natuurproducten zijn mogelijk. Niet gebruiken indien u DPP-IV remmers neemt voor de behandeling van diabetes type II. Niet gelijktijdig innemen met zink (preparaten), dit vermindert de algehele werking van het DPP-IV enzym. Indirect bindt DPP-IV zich aan zink-ionen.

Contra-indicaties:
Voorzichtigheid geboden bij diabetes type II (gebruik van DPP-IV remmers), nefropathie en leverfibrose.

Bijwerkingen:
GluZym is een krachtig product en heeft als dusdanig een versnelde afbraak van exorfinen tot gevolg, daarnaast kan het glucosemetabolisme extra worden geprikkeld. Hierdoor kunnen er gedurende de eerste dagen (in uitzonderlijke gevallen langer) ontwenningsverschijnselen en een verandering van de darmflora ontstaan. Dit is een volkomen normaal proces en geeft aan dat u last hebt van een exorfinen belasting. De kenmerken verschillen per persoon volgens de ernst van de exorfinen belasting en de constitutie. Er kunnen ontwenningsverschijnselen en andere tijdelijke reacties optreden zoals; darmkrampen, diarree, hoofdpijn, moeheid, verhoogde prikkel- en stressgevoeligheid. Soms treedt er misselijkheid en een verminderd hongergevoel op.

*Raadpleeg een zorgprofessional bij een leeftijd onder de 18 jaar, zwangerschap, lactatieperiode, een bewezen medische conditie en/of medicijngebruik, voordat u dit of enig supplement gaat gebruiken.

Bevat geen caseïne, gelatine, gluten, lactose, kleur- en geurstoffen. Transglucosidase kan fermentatie uit soja bevatten. Elke aanwezigheid van soja is een spoor van de upstream-productie.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en 
evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt!