Kidz Digest Powder

 65,00

Kidz Digest Powder™ is een vriendelijke en aangename samenstelling van effectieve GI stabiele verteringsenzymen, ontworpen om een optimale vertering te ondersteunen. Deze enzymenblend in poedervorm is specifiek ontwikkeld voor baby’s en opgroeiende kinderen. De unieke samenstelling ondersteunt de vertering van koolhydraten, eiwitten, vetten en caseïne. Kidz Digest Powder™ bevat tevens een protease-mengeling met DPP-IV voor de vertering van gluten. Kidz Digest Powder™ is ideaal voor kinderen die geen capsules kunnen slikken.

Artikelnaam: Kidz Digest Powder™
Artikelnummer: T70011
Vorm: poeder
Hoeveelheid: 41.5 gram
Verpakking: fles

Ingrediënten:
Inhoud per half maatschepje: Polysaccharolytische blend 131 mg (Amylase, glucoamylase, alpha-galactosidase, invertase, lactase, pectinase, diastase, phytase, cellulase, hemicellulase). Peptidase Blend 119 mg (50,000 HUT and 300 DPP-IV}. Lipase 53 mg {3,ooo FIP). Flax Seed 30 mg. Bifidobacterium infantis 1 mg.

Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Uitverkocht

Categorie:

Product Description

Dosering per maaltijd:
Algemeen: ½ maatschepje (¹̸₈ theelepel) oplossen in water of in de melkfles (melk niet opwarmen boven de 40° C). Wanneer in melkfles toegevoegd, gelijk uitdrinken. De enzymen moeten in de maag hun werking gaan doen en niet in de voeding. Daarom het liefst de dosering vooraf de flesvoeding geven opgelost in wat water. Bij alle andere voeding ½ maatschepje oplossen in water en opdrinken vlak voor de maaltijd.
Kinderen vanaf 3 jaar: zoals hierboven of maak een enzympasta en leg het op de tong.
Therapeutisch: Dosering aanpassen op advies van arts of paramedici.

Borstvoeding is de beste bron van voeding voor een gezonde groei en ontwikkeling van het kind. Kidz Digest Powder™ is gemaakt omdat we begrijpen dat er omstandigheden zijn waardoor borstvoeding niet mogelijk is en vertering van flesvoeding niet altijd even goed verloopt.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Niet gebruiken wanneer de verzegeling is verwijderd. Koel en droog bewaren.

Bijzonderheden:
Een aanvulling met spijsverteringsenzymen ondersteunt de spijsvertering en vertering van poedermelk. Zowel bij borstvoeding als flessenvoeding zal Kidz Digest Powder™ een gezonde spijsvertering ondersteunen en symptomen verlichten zoals occasionele gas, kramp, opgeblazen gevoel en reflux.

Interacties:
Andere interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen zijn steeds mogelijk.

*Raadpleeg een zorgprofessional bij een leeftijd onder de 18 jaar, zwangerschap, lactatieperiode, een bewezen medische conditie en/of medicijngebruik, voordat u dit of enig supplement gaat gebruiken.

Bevat geen gelatine, kunstmatige kleurstoffen, vulstoffen, gluten, soja en melkbestanddelen. 
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt!