Protease 60

 58,95

Deze hoogst actieve samenstelling van protease met exo/endopeptidasen en bromeline is specifiek ontwikkeld en heeft een optimale stabiliteit in het gehele intestinaal systeem (zuur, neutraal, alkalisch). Protease ondersteunt de reinigende werking in het lichaam. De GI stabiele proteolytische enzymen bevorderen de bloedsomloop, het immuunsysteem en de ontgifting. Het bevat hoge anti-inflammatoire eigenschappen. Door de toevoeging van calcium citraat wordt de innametolerantie op nuchtere maag verhoogd.

Artikelnaam: Protease 60
Artikelnummer: T40081
Vorm: capsule
Hoeveelheid: 60 stuks
Verpakking: fles

Ingrediënten:
Per 1 capsule: Tzyme™ Enzymen mix 638 mg; 355,017 HUT
(Protease, Exo/endo peptidases, Bromeline), Calcium citraat 9,60 mg. Overige ingrediënten: Cellulose, water.
Plantaardige capsule HPMC 60 mg E464.

Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Uitverkocht

Product Description

Dosering:
Algemeen: 2 x per dag 1 capsule in de ochtend of avond.
Therapeutisch: 3 x per dag 2 capsules nuchter (1 uur voor of 2 uur na de maaltijd) innemen of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.
Therapeutisch – in acute fase: 4-5 x per dag 2-3 capsules, of iedere 3 uur (om een hoog niveau in de bloedspiegel te kunnen handhaven) of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut. Bij deze therapeutische dosis is het acceptabel naast de nuchtere inname, ook de inname van 30-60 minuten voor of na een maaltijd aan te houden. Dit met betrekking tot de frequentie van de inname.
Wanneer Protease ondanks de toevoeging van calcium citraat, slecht wordt verdragen, mag het tijdens de maaltijd ingenomen worden.
Wanneer het slikken van de capsule een probleem is, mag de inhoud vermengt worden met water en moet onmiddellijk opgedronken worden.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Niet gebruiken wanneer de verzegeling is verwijderd. Koel en droog bewaren.

Bijzonderheden:
Hoge beschikbaarheid van proteolytische activiteit: Meer dan 400.000 HUT. 
Protease mag worden ingenomen door kinderen onder voorwaarden en toezicht van een behandelaar. Protease mag worden ingenomen door dieren.
Bij een therapeutische dosering is het beter om meerdere keren per dag kleine hoeveelheden protease in te nemen in plaats van grote dosissen of 2 x per dag. Protease heeft namelijk een halfwaardetijd van ongeveer 3-4 uur en het doel is om de protease-activiteit in het bloed constant te houden.

Interacties:
Andere interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen zijn steeds mogelijk.
In urine en ontlasting kan een lichte kleur- en reukverandering optreden.

Waarschuwing:
Stop met het nemen van Protease 24-48 uur voor een operatie en 24 uur na de operatie. Protease zou bloedverdunnend (minder stolbaar) kunnen werken.
Voorzichtigheid geboden aangaande patiënten die bloedverdunnende medicijnen op recept innemen. Bij gebruik van antistollingsmiddelen eerst een arts raadplegen. Protease kan ongemak veroorzaken bij mensen met maagzweren.

*Raadpleeg een zorgprofessional bij een leeftijd onder de 18 jaar, zwangerschap, lactatieperiode, een bewezen medische conditie en/of medicijngebruik, voordat u dit of enig supplement gaat gebruiken.

Bevat geen gelatine, vulstoffen, gluten, soja en melkproducten.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en 
evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt!