Thyroid Complex

 49,90

Thyroid Complex is een professionele formule die ondersteuning biedt aan het in balans houden van metabolisme activiteiten. Thyroid Complex ondersteunt de schildklier in zijn normale dagelijkse functie; het regelen van de spijsvertering en energieproductie. De formule is ontwikkeld om het lichaam te voorzien van essentiële bouwstenen, die de schildklier nodig heeft om naar behoren te kunnen functioneren. 

Artikelnaam: Thyroid Complex
Artikelnummer: T30211
Vorm: capsule
Hoeveelheid: 60 stuks
Verpakking: fles

Ingrediënten:
Per 1 capsule: Vitamine B6 (P5P) 4 mg, Zink (citraat) 10 mg, Selenium (Kelp) 70 mcg, Koper (citraat) 1 mg, L-Tyrosine 80 mg, Kelp 70 mg, Schildklierconcentraat 50 mg, Hypofysevoorkwab 25 mg, Hypothalamus (rund) 15 mg,
Tzyme™ Enzymen mix 70 mg;
(protease, peptidase, phytase, pectinase, alpha-galactosidase, glucoamylase, hemicellulase, cellulase). Overige ingrediënten: gelatine, water. Plantaardige capsule HPMC 60 mg E464.

Klik op de afbeelding voor meer productinformatie.

Product Description

Het schildklierhormoon is verantwoordelijk voor de stofwisseling – o.a. het omzetten van glucose in energie. Elke cel in het lichaam is afhankelijk van deze energie voor zijn activiteiten. Vandaar dat het schildklierhormoon noodzakelijk is voor elke lichaamscel.

Dosering:
Aanbevolen: 2 x per dag 1 capsule.
Ernstige hypothyreoïdie: 3 x per dag 2 capsules. Bij de maaltijd innemen of zoals voorgeschreven door een arts of therapeut.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. Niet gebruiken wanneer de verzegeling is verwijderd. Koel en droog bewaren.

Bijzonderheden:
Thyroid Complex niet innemen voor het slapen gaan, omdat het de slaap kan belemmeren. Thyroid Complex mag genomen worden naast voorgeschreven schildklier medicijnen. Laat wel uw hormoonlevels nauwkeurig door een behandelaar monitoren!
Thyroid Complex is een niet vegetarisch formule in een gelatine capsule.

Interacties:
Andere interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen zijn steeds mogelijk.

Waarschuwing:
Over het algemeen worden kruiden niet aanbevolen gedurende zwangerschap en lactatieperiode of voor kinderen onder de 12 jaar. Let wel, iedere situatie heeft een individueel karakter en kan daarom het beste beoordeeld worden door een arts of therapeut.

*Raadpleeg een zorgprofessional bij een leeftijd onder de 18 jaar, zwangerschap, lactatieperiode, een bewezen medische conditie en/of medicijngebruik, voordat u dit of enig supplement gaat gebruiken.

Bevat geen, vulstoffen, gluten, tarwe, soja en melkproducten. 
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en 
evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt!